Yoga studio & holistic training

På hotellet har vi en träningsstudio för stillsammare aktiviteter och återhämtning.
Ett fint komplement tycker vi till skidåkning, forspaddling ooh cykling.

Vi är mycket stolta över att ha Cecilia Gustafsson och Holistic Training i huset. Det finns garanterat ingen som på samma sätt kan få människor att glöda med hjälp av kropps- och träningsglädje! För att ta del av tider för aktuella yogapass på hotellet samt beskrivning av de olika klasserna hon har kika in på www.holistictraining.se, se uppdaterad tavla i hotellets entré eller på FB Holistic Training Studio Yogastudion på Bergshotellet..

Aktuella yogapass


Aktuellt schema för yogapass hittar ni på hemsidan www.holistictraining.se. Där kan du också läsa mer om respektive träningsklass. Några exempel på yogapass är:
  • Morgon yoga
  • Afterski yoga
  • Yoga vinyasa lätt eller medel
  • Yin yoga
Kom på enstaka pass eller köp klippkort. En gång 130:- 10ggr 1000:- 20 ggr 1800:- och 30 ggr 2500:- inkl moms.

Hej, Cecilia från Holistic Training här :)

I veckorna när jag inte är ute i landet och undervisar eller utbildar, har jag klasser i yogastudion på Bergshotellet. Vill tipsa om dessa som ett bra alternativ där kvalité och upplevelser står högt och resultaten blir fina, både som mer glöd inuti och stark, smidig, vital fysik! Läs gärna mer på hemsidan www.holistictraining.se.
Mina kunder är män, kvinnor, unga, medelålders, erfarna och nya på resan - häng med du också!  

I studion finns yogamattor, filtar och klossar att låna och vi har plats för 25 personer. Det finns omklädningsrum med bastu och dusch i anslutning och ingången är vid stora hotellentrén på Bergshotellet. Ingen föranmälan krävs för närvarande, men om ni är flera som vill komma kan det vara bra att förvarna på cecilia@holistictraining.se

För gruppbokning för enstaka tillfällen eller för en regelbunden egen klass maila mig direkt.

Välkommen! x Cecilia​