Yoga - för träning & återhämtning

På hotellet har vi en träningsstudio för stillsammare aktiviteter och återhämtning.
Ett fint komplement tycker vi till skidåkning, forspaddling och cykling.


Klicka på knappen nedan för att boka tid för ditt yogapass. Förutom Cecilia som har de flesta klasserna själv, har hon utvalda instruktörer till sin hjälp - trevliga, kunniga och inspirerande förstås.

Boka tid
Sugen på en morgonyoga eller ett yogapass efter skidåkningen? I samarbete med Cecilia Gustafsson från Holistic Training erbjuder vi yogapass på morgonen eller på eftermiddagen beroende på veckodag. På Bergshotellet älskar vi kombinationen skidåkning och yoga då yoga erbjuder något för alla. Både för barn och för vuxna och varför inte för hela familjen?

Inträde

Vuxna 130 kr 
Barn (12 till 18 år) 80 kr
Inträde betalas via Swish i samband med yogapasset till yogainspiratören.
I inträdet ingår yogamattor, filtar och klossar att låna under passet.
Vi har max 20 platser per pass och tillämpar först-till-kvarnprincipen.

Ta med yogapassen till hotellrummet eller hem till bostaden
Vill du fördjupa dig i Cecilias olika träningspass kan du även kostnadsfritt prova ett urval av hennes klasser online. Allt från mjuk Vinyasa Yoga, meditation/kroppsskanning, Organic Bodywork till Afropowerdance.

LÄS MER

Vem är Cecilia Gustafsson på Holistic Training?

Cecilia är en mycket eftersökt och välmeriterad yogainspiratör med bakgrund från gruppträning, dans och yoga. Hennes mål är att inspirera till holistisk träning med en helhetssyn på kropp, rörelse, hälsa och känsla. Utifrån rörelsekvaliteterna Kraft, Rytm, Grace och Stillhet har hon utvecklat teori och praktik i sina koncept för träning och yoga. Som Cecilia brukar säga: ”jag vill se fler väckta kroppar än släckta, som glöder inuti och strålar utåt!”

Vad är yoga?

Yoga är en över femtusen år gammal träningsform. Förutom träning är yoga också ett sätt att skapa balans mellan kropp och själ. Yoga kombinerar fysiska ställningar, andningsövningar, avslappning, koncentration och meditation och passar alla oavsett nivå och tidigare erfarenhet.

I USA beräknas ungefär 15 miljoner människor träna någon form av yoga.  Bara i Sverige beräknar man nu att cirka en halv miljon människor utövar yoga på regelbunden basis. Ny svensk vetenskaplig forskning om yogans positiva effekter på kropp och själ har ökat intresset och lockat helt nya mer folkliga grupper till yogan.

När får vi se dig i någon av våra yogapass på Bergshotellet?