Roligare och bättre tillsammans

Vi har några få men väl utvalda partners. Gemensamt för oss och våra partners är att vi tror på Järvsö som destination för utveckling och tillväxt, att vi vill göra skillnad för våra målgrupper och att vi gillar meningsfyllda aktiviteter på vårt underbara berg. Sommar som vinter och oavsett om det gäller cykling eller skidåkning.

Klicka på rubrikerna för att läsa mer.

Senseair »

Järvsö växer så det knakar och det gäller även Senseair som är beläget i grannorten Delsbo. Vår gemensamma utmaning är att hitta medarbetare med rätt kompetens och driv för att vi ska kunna öka tillväxten och nå våra mål. Därför samarbetar vi för att tillsammans kunna erbjuda familjer som vill flytta till Järvsö arbete som ingenjörer eller projektledare på Senseair. Och kanske en medföljande make eller maka är utbildad för arbete inom hotell och restaurang?

Läs mer om Senseair och deras rekryteringar här »

Bilbolaget »

Bilbolaget är en av Sveriges ledande återförsäljare av Volvo personbilar. Volvos kärnvärden är kvalitet, säkerhet, miljö, livsstil och hållbarhet. Det passar som handen i handsken med vad vi vill erbjuda våra besökare på berget i Järvsö.

Intresserad av att köpa en ny Volvo?
Läs mer om Bilbolaget här »


Boka konferens

- Få offert inom en timme

Fyll vårt formulär och vi garanterar offert inom en timme (gäller måndag-fredag 08.00-17.00). Om inget av våra färdiga konferenspaket passar, så skräddarsyr vi mer än gärna efter era önskemål. Du når oss också på info@bergshotellet.se eller 0651 - 56 52 52 men helst av allt träffar vi dig gärna för en visning av hotellet; kanske får vi bjuda på en frukost eller lunch i samband med det?

BOKNINGSFORMULÄR