VÄLKOMMEN TILL OSS!

Bergshotellet ligger vackert beläget på Öjebergets sydsida, med närhet till alla aktiviteter i området: Järvzoo, Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och den mysiga byn. Ett bra val för dig som letar efter en skidsemester eller downhillåkning med boende.


FIRA BARNENS JUL

Längtar du efter en jul med skidåkning och massor av roliga aktiviteter för barnen? Julen hos oss handlar om barnen.

LÄS MER

BACKARNA HAR ÖPPNAT

Järvsöbackens snöläggare har gjort ett kanonjobb så vi har öppnat för skidåkning och invigt vår nya 6-stols expresslift. Backar och liftar har öppet lördag och söndag, 15-16 december. Perfekt för barnfamiljen som vill starta upp vintersäsongen.

LÄS MER

LOA-VECKOR

Åk skidor med barnen på våra mest prisvärda veckor för barnfamiljen. Under våra LOA-veckor får barn upp till 6 år gratis skipass, skidhyra och skidskola.

LÄS MER

"Fantastisk hotell mitt i Järvsöbacken. Så otroligt stilfullt, klassiskt och modernt på samma gång. Härlig restaurang, mysig bar, underbara rum. Toppklass helt enkelt!"


Bekvämt

I hotellet finner du också en restaurang, shop & skid/cykel-hyra, yogastudio samt ett skid- och cykelrum för din utrustning!

Alltid nära

Till Bergshotellet kommer du lätt med bil, buss eller tåg. Med en restid på 3 timmar från Stockholm är vi alltid nära.

Året om

Kvalitativa aktiviteter direkt utan för hotellet året om. Under barmark regerar cykling för all och nytt för i år är klättring!

Barnvänligt

Hälsingland hälsar alla barn i alla åldrar välkomna. Boka familje­vänligt boende och aktiviteter nu och får minnen för livet!