Alltid. Vackert. Nära.

Mitt i Sverige, på Ljusnandalens sluttning i Hälsingland, ligger Järvsö. Hit är det alltid nära. I byn finns allt från bank, livsmedelsbutiker och restauranger, pubar och förstås en tågstation, där man också finner turistbyrån.

Järvsö ligger endast 30 mil från Stockholm och ungefär dubbelt så långt från Göteborg. Från Gävle är det bara 15 mil. Hit tar man sig enkelt med tåg, buss eller bil på några timmar från stora delar av Mälardalen. Vy över Järvsö
Vy över järvsö by från Bergshotellet.

Aktiviteter i Järvsö

Järvsö är en året unt destination med kvalitativa aktiviteter som vi är glada över att kunna erbjuda. Med svindlande downhillstigar i cykelparken JBP och de nya crosscountrylederna har vi cykling för alla under barmarkssäsongen. Älven bjuder på allt från upplevelser i kajak och forspaddling till bad och sol på vackra badstränder. Vi har fina fiskevatten och bra vandringsleder.
När snön ligger vit bjuder Järvsöbackens pister på snälla barnbackar och svarta pister och med längskidåkningsspåren utanför Bergshotellet och JÄRVZOO som står öppet alla dagar året har Järvsö något för alla.

Sevärdheter i Järvsö

På sommaren blomstrar kulturlivet i Järvsö med Stenegård som ett stort besöksmål som bjuder både musik, butik, matservering och en vacker, lekvänlig barnträdgård. Här hittar du Hälsingegårdarna och Sveriges största landsortskyrka inpå knuten  som man ser fint från utsiktplatser som Öjeberget och Järvsöklack. Här hittar du förstås också Lill-Babs caffär med nybakt kaffebröd och en utställning att avnjuta. Bara för att nämna några sevärdheter. Destination Järvsö är ett resmål med många möjligheter, nära Stockholm.
Evenemang i Järvsö

Mer om järvsö  www.jarvso.se