Vi tar hand om dig i jul!

Gillar du att åka skidor och vill åka bort över julhelgen? Då är du varmt välkommen till oss på berget. Vi firar in julen med bland annat tidigt manchesteråk på julaftonsmorgonen i Järvsöbacken, glögg, en julöppen djurpark, julbord och såklart ett besök av tomten. Boka julhelgen hos oss!

Vad gör man i Järvsö i jul? Här nedan har du något av det som finns.

23 december

Järvsöbacken är öppen som vanligt. I år håller även hantverksbutikerna på Stenegård öppet dan före dan, 11-15. Där kan du njuta av julfin miljö och hitta sista julklappen eller prova julgröten i gårdsrestaurangen. En finfin utflykt för dig som vill lämna skidor och berget för en stund.

24 december

Vi har nöjet att erbjuder fri manchesteråk för våra gäster denna morgon och du hämta smidigt ut kort i skidhyra på hotellet.
Järvsöbacken är öppen för skidåkning till 13.00 denna dag och klär du dig i folkdräkt är skidåkningen gratis. Det är stor chans att man ser tomten i pisterna!
Samling kring krubban i Järvsö kyrka kl 11.00, en fin stund riktad till barn.
Julbord som förbokas på Bergskrogen.
Tomtebesök har vi förstås. Om man håller utkik i fönster och dörrar kan man se honom anlända  från berget. Hinner Tomten så kommer han in och hälsar.
Vill man kan kvällen avslutas med Julnattsmässa i Järvsö kyrka 23.00

25 december

Järvsöbacken håller som vanligt öppet till 16.00.
Järvsö Creperie Vinter, som är placerat utanför hotellet premiäröppnar idag. 
Säsongens första afterskiyoga på hotellet i yogasalen på plan 1. Drop in och avgift tas på plats.
Bergsklubben har också premiär idag! Klubben är en kostandsfri aktivitet för hotellets minsta gäster. Mer om aktuellt program finner du på plats.

Välkommen till oss!


Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Telefon: 0651-56 52 52
E- post: info@bergshotellet.se

KONTAKTFORMULÄR