Cykla i Järvsö

Järvsö bjuder på cykling för alla. Bo på Järvsös barnvänliga bike-in-hotel mitt i backen! Rulla enkelt ner till liften för en dag i Järvsö Bergcykelpark eller testa 
de nya Cross country-lederna!

I maj öppnar Järvsö Bergscykelpark JBP för säsongen och under barmarksäsong har vi uthyrning av Cross country-cyklar på hotellet. Utrustning och cyklar för Downhill finns på Bergscykelparken, endast 250 meter nedanför hotellet. Downhillparken passar alla från 140 cm/10 år och för de mindre finns en fin kostnadsfri barnled direkt utanför hotellentrén.
Downhillåkning precis utanför hotellentrén.
 

Boka Cykelpaketet

Vid bokning av boende för 2-5 personer per rum i minst två nätter så bjuder vi på två liftkort per rum i två dagar.

Erbjudandet gäller under cykelparkens öppettider. Kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden och gäller endast vid ordinarie pris på hotellrum. Downhillcykling från 10 år eller 140 cm lång.
 
För bokning ring 0651-565252 eller maila info@bergshotellet.se så hjälper vi dig. Alternativt boka online genom att klicka på BOKA PAKET nedan.

Glöm inte boka din cykelutrustning i god tid här.

BOKA PAKET

Vad är downhill?

Downhillåkning är en tävlingsgren inom mountainbike där du åker ner för ett berg. Downhill kan liknas vid cyklingens störtlopp. Vill du prova på det under ditt besök hos oss på Bergshotellet så finns möjlighet att hyra cykel och utrustning. Kontakta oss för mer information.

Vad är cross country?

Cykelaktiviteten cross country vänder sig till dig som vill cykla med mountainbike i riktig terräng. En väldigt kul cykelaktivitet som ger riktigt bra träning.

Downhillåkning med boende i Järvsö

Boka cykel

Boka din cross country- och downhillcykel här:


Bergshyran, Järvsö Bergscykel Park

Mer info

Fördjupad information  hittar du här:

Järvsö Bergscykel Park

Välkommen till Järvsö och cykling för alla!
BOKA PAKET