Skidskola i Järvsöbacken

Järvsöbacken erbjuder både Gruppskidskola, Privatlektioner och Speciallektioner. Det går att boka lektioner både på norrsidan och sydsidan. Här kan du läsa om grupplektionerna.

Grupplektioner
Barn- och ungdom 3-14 år: Det här är våra otroligt uppskattade skidskolegrupper för barn. Här lär sig de allra minsta skidåkningen från grunden på ett roligt sätt. Vi leker fram färdigheterna och tar gärna hand om allt från snöbollar i 3-årsåldern till jibbare i tonåren. Skidskolan är indelad i nivåer och åldersgrupper. För att få ut det mesta av kursen ska du välja den grupp som bäst överensstämmer med ditt barns nivå.

Hopp- och park 7-10 år: Här är det full fart i alla backar. Du älskar att åka skidor och gillar att hoppa och trixa. Vi övar teknik på skidorna, i de små hoppen och boxarna., men framförallt har vi riktigt skoj. Den här gruppen passar dig som kan åka i de flesta backarna och vill ha riktigt skoj.

Snowboard 7-14 år: Här går vi igenom grunderna för att svänga, försöker hitta balansen och tränar på liften. Grupplektion snowboard är på nybörjarnivå. Privatlektioner i snowboard går att få varje dag. Är ni tre personer eller fler kan vi göra en privatgrupp.

Önskar du läsa mer om privatlektionerna och speciallektionerna gör du det här.