GENUIN MATGLÄDJE

med fokus på rena smaker och riktigt bra råvaror

BOKA BORD

Välkommen att boka bord här hos oss på Bergskrogen online eller på 0651-56 52 55. 

BOKA BORD

LUNCH

Vi serverar alltid en vällagad lunchbuffe med både fisk, kött och vegetariskt.

VECKANS MENY

A la carte

Vi serverar en a la carte meny med förrätter, varmrätter, ostbuffé och glassbuffé 

A la carte MENY

Fisk & Skaldjursbuffé

Skaldjursmiddag i sommar

Tre fredagar i sommar serverar vi en härlig skaldjursmeny

LÄS MER

Pizzabuffé

 

Pizzabuffé – Ät så mycket du orkar

Varje onsdag kväll

LÄS MER

Smaka-på

 

Smaka på

Varje torsdag mellan 17 april-30 nov

LÄS MER
Vem är krögaren Pär Johansson?
En matintresserad fiskarson som idag driver tre krogar i Hälsingland.
Maten
Bergskorgens mat lagas alltid från grunden .
Öppettider och priser
Alla dagar, året om håller Bergskrogen öppet för frukost, fika, lunch och middag.
Det här händer på Bergskrogen!
Kalendarium för vad vi hittar på under året. Titta gärna in.
Kontakta oss
Varmt välkommen att boka bord hos oss!

AFTER BEACH Lördag 15 juli– “SAND I BRALLAN”

Det är med glädje Bergskrogen kan meddela att vi står som värd för sommarens party efter årets beachvolleyboll turnering. Sand i Brallan - traditionell beachvolleyturnering i Järvsö för familjer och kompisgäng, en klass för alla oavsett ålder och kön. I år arrangeras turneringen lördagen den 15 juli, på Mines strand 5 km söder om Järvsö. Årets turnering blir den 5e i ordningen!

Grillbuffé 225 kr/person - Begränsat antal matplatser, så boka bord.
After beach-erbjudande i baren 
På scen: Gul front - Sveriges bästa korean boyband underhåller från ca 21.00 -23.00


Läs mer på sandibrallan.com

Bergskrogen i Järvsö

Passion, massor av energi och omåttlig kärlek till äkta mat och fina råvaror har tagit Pär Johansson från Hälsingland, via stjärnkrogar i Paris, Oslo och Stockholm, tillbaka till Hälsingland. För tio år sedan startade han Växbo krog, som idag finns med i den prestigefyllda White Guide. Han driver även Bollnäs Kulturkrog sedan tre år tillbaka.

På det senaste tillskottet Bergskrogen möter resten av världen Hälsingland i en härlig mix. Lokala och ekologiska råvaror är viktiga, liksom enkla, rena smaker. Bergshotellets restauranggäster kan alltid räkna med att få en härlig och generös matupplevelse, men Pär nöjer sig inte med det.

– Genuin och äkta mat som är lagad från grunden, och då menar jag helt från grunden i kombination med hårt arbete och stark passion hos alla som jobbar här, det är en viktig ingrediens som jag jobbar hårt för att alltid synliggöra.

Vill du bli en del av vårt team?

SÖK HÄR